Hjelp

Hvorfor får jeg ikke logget inn?

Etter at du har aktivert kontoen din så er det viktig at du bruker følgende lenke til å logge deg inn: https://netressurs-prod-app-service.azurewebsites.net/hjem/

Hvis du fortsatt ikke kommer deg inn kan det være at konto din er låst. Trykk da på glemt passord og følg lenken du får på mail. 

Har du fortsatt problemer med innlogging kan du sende en mail til sigrid.nordahl@inn.no

 

Hvordan gir jeg som administrator tilgang til mine ansatte?

Se instruksjonsfilmen for hvordan dette gjøres. 

 

Hva betyr de forskjellig rollene i nettressursen?

Bruker:

Alle som skal arbeide med kompetansepakker og/eller pedagogisk analyse må bli lagt inn i nettressursen som brukere. Det å få tilgang til nettressursen som bruker gjør ikke at du automatisk får tilgang til kompetansepakker eller pedagogisk analyseverktøyet, for å få tilgang til det må brukeren ligge i en læringsgruppe, som er administratoren sitt ansvar.

Administrator:

Administratoren har tilgang til administrasjonssidene i nettressursen, og er den som legger inn bruker og oppretter læringsgrupper og gir tilgang til kompetansepakkene. En enhet eller et nettverk kan ha flere administratorer.

Veileder:

Veileder gir tilbakemelding på pedagogisk analyse til læringsgruppene. Veiledere blir lagt inn på en annen måte enn brukere. De blir lagt inn under fanen veileder i administrasjonssidene. Veileder må legges til i læringsgruppene. Pedagogisk analyseverktøyet er ikke integrert i nettressursen enda, så veiledere er ikke noe som er i bruk foreløpig. I løpet av oktober blir analyseverktøyet integrert.

Leder av enhet/nettverk:

Det er de som følger progresjonen og arbeidet til læringsgruppene som de er leder av. En leder av en enhet eller et nettverk er og den som får tilgang til å gjennomføre ledermodulen og laste opp implementeringsplanen for de læringsgruppene lederen har tilgang til. Lederen har tilgang til lederverktøyet under kompetansepakkene. Det kan være flere ledere i en læringsgruppe.

Gruppemedlem:

Alle brukerne som skal arbeide med kompetansepakken i læringsgruppen.  

Gruppeleder:

Den som er ansvarlig for å lede arbeidet med kompetansepakken for sin læringsgruppe. Det kan være flere gruppeledere i en læringsgruppe.